Linkin Park – The Catalyst

God bless us everyone
We’re a broken people living under loaded gun
And it can’t be outfought
It can’t be outdone
It can’t be outmatched
It can’t be outrun
[x3]

No
And when I close my eyes tonight
To symphonies of blinding light

God bless us everyone
We’re a broken people living under loaded gun

Like memories in cold decay
Transmissions echoing away
Far from the world of you and I
Where oceans bleed into the sky

[x2]
God save us everyone
Will we burn inside the fires of a thousand suns
For the sins of our hands
The sins of our tongues
The sins of our fathers
The sins of our young
No

And when I close my eyes tonight
To symphonies of blinding light

God save us everyone
Will we burn inside the fires of a thousand suns

Ooh

Like memories in cold decay
Transmissions echoing away
Far from the world of you and I
Where oceans bleed into the sky

Lift me up
Let me go
[x16]

[x2]
God bless us everyone
We’re a broken people living under loaded gun
And it can’t be outfought
It can’t be outdone
It can’t be outmatched
It can’t be outrun
No

Advertisements

Parachute – The Mess I Made

Should’ve kissed you there, I should’ve held your face
I should’ve watched those eyes, instead of run in place
I should’ve called you out, I should’ve said your name
I should’ve turned around, I should’ve looked again

But ohh, I’m staring at the mess I made
I’m staring at the mess I made
I’m staring at the mess I made
As you turn, you take your heart and walk away

Should’ve held my ground, I could’ve been redeemed
For every second chance, that changed its mind on me,
I should’ve spoken up, I should’ve proudly claimed
That oh my head’s to blame, for all my hearts mistakes

But ohh, I’m staring at the mess I made
I’m staring at the mess I made
I’m staring at the mess I made
As you turn, you take your heart and walk away

And it’s, you, and it’s, you…
And it’s, you, and it’s, you…
And it’s falling down, as you walk away…
And it’s on me now, as you go…

But ohh, I’m staring at the mess I made
I’m staring at the mess I made…
I’m staring at the mess I made
As you turn, you take your heart and walk away

And it’s falling down, as you walk away…
And it’s on me now, as you go…

But ohh, I’m staring at the mess I made
I’m staring at the mess I made…
I’m staring at the mess I made
As you turn, you take your heart and walk away

Love Story

Singer: Taylor Swift, this covered song version was sung by Forever The Sickest Kids
We were both young when I first saw you
I close my eyes and the flash back starts
I’m standing there
On a balcony in summer air

See the lights
See the party, the ballgowns
I see you make your way throught the crowd
You say hello
Little did I know

That you were Juliet, you were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Romeo
And I was lying on the staircase
Begging you please don’t go

And I said
Juliet take me somewhere we can be alone
I’ll be waiting
All that’s left to do is run
You’ll be the princess
I’ll be the prince and
It’s a love story
Baby just say yes

So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet
‘Cause we’re dead if they know
So close your eyes
Escape this town for a little while

Cause you were Juliet, I’m a scarlet letter
And my daddy said stay away from Romeo
But you were everything to me
And I was begging you please don’t go

And I said
Juliet take me somewhere we can be alone
I’ll keep waiting
All that’s left to do is run
You’ll be the princess
I’ll be the prince and
It’s a love story
Baby just say yes

Juliet take me somewhere we can be alone
I’ll be waiting all that’s left to do is run
You’ll be the princess
I’ll be the prince and
It’s a love story
Baby just say yes

And I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading, yeah
When I met you on the outskirts of town
And I said

Juliet save me
I’ve been feeling so alone
I keep waiting for you
But you never come
Is this in my head
I don’t know
What to think
I knelt to the ground
And pulled out a ring
And said

Marry me Juliet
You’ll never have to be alone
I love you and that’s all I really know
I talked to your dad
You’ll pick out a white dress
It’s a love story
Baby just say yes

Cause we were both young
When I first saw you

New Divide

I remembered black skies, the lightning all around me
I remembered each flash as time began to blur
Like a startling sign that fate had finally found me
And your voice was all I heard that I get what I deserve

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes
Give me reason to fill this hole, connect the space between
Let it be enough to reach the truth that lies across this new divide

There was nothing in sight but memories left abandoned
There was nowhere to hide, the ashes fell like snow
And the ground caved in between where we were standing
And your voice was all I heard that I get what I deserve

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes across this new divide

In every loss, in every lie, in every truth that you’d deny
And each regret and each goodbye was a mistake too great to hide
And your voice was all I heard that I get what I deserve

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes
Give me reason to fill this hole, connect the space between
Let it be enough to reach the truth that lies across this new divide
Across this new divide, across this new divide

My Chemical Romance in Concert

WOOOOWWW!!!! It was an awesome show! Gila… Konsernya top abis.. Walaupun panggungnya sederhana, cuman ada beberapa sound set, drum set, beberapa monitor dan mic stands, dan beberapa lighting set [ya emang mo ngarepin apa lagi dari panggung? hehe..] tapi lightingnya itu lho… cakep! [mak jeleger alias mak nyus alias.. hmm.. alias keren banget deh! hehe]. Soundnya juga mantep! hehe..

Ups, gw dateng ke konser ini bukan buat ngeliat panggung sama lightingnya, tapi ya sang My Chemical Romance! Band yang terdiri dari Gerrard Way, Ray Toro, Mikey Way, Frank Lero dan Bob Bryar ini tampil serba hitam. Tapi ga smuanya sih, ada yang membelot, si Bob berbaju merah dan si Frank pake baju biru muda. Lalu ada additional keyboardisnya, which is gw ga tau namanya, hoho..

Jam 20.00 kurang 1 menit waktu HP gw, konser langsung digebrak dengan “This is How I Dissapear” dari album Black Parade. Sebelum lagu itu mulai dimainin, backdrop simpel warna hitam dengan tulisan My Chemical Romance dikerek dulu dari bawah biar keliatan. Hehe..

Read more of this post

d’cinnamons @ Zoe

Hari Rabu lalu saya diajak Made untuk pergi ke Zoe, di jl. Pagergunung. Katanya, ada d’cinnamons mau manggung di sana. FYI, Zoe adalah sebuah sentra edutainment [halah, bahasanya], yang terbagi jadi 3 bagian besar: comics corner, yaitu “taman baca” buku komik, dan majalah. — tempat penyewaan VCD/DVD. — dan cafe, yg menawarkan masakan indonesia, asia sampai eropa.

OK, balik ke cerita d’cinnamons tadi. As we know d’cinnamons itu adalah trio bergitar, hehe… ada 1 orang cowo dan 2 orang cw. Menurut saya, lagu-lagunya sangat enak didengar. “Selamanya Cinta”, dan “Loving You” adalah hitsnya. Selama Cinta menjadi lagu tema dari film Cintapucino yang baru-baru saja ditayangkan di bioskop.

Saya setengah percaya d’cinnamons akan manggung di Zoe, karena Made yang ngajak. Hehe… Katanya mereka bakal manggung jam 7 malam. Saya pun mengiyakan ajakannya. Akhirnya pada jam 7 kurang 15 menit kami berangkat dari kosan ke Zoe. Berangkatlah saya, Made, Iqbal dan Jason dengan 2 motor.

Sesampainya di Zoe, saat itu sudah jam 7 lewat 10, bangku-bangku di depan Zoe sudah ramai terisi para anak muda yang sudah menunggu kedatangan sang trio tersebut. Untungnya ada satu meja yang kosong. Kami pun langsung duduk di bangku tersebut. Made lalu pergi ke bagian sewa VCD/DVD untuk mengembalikan DVD yang dia sewa. Kami yang tersisa memesan makan, karena kami sudah lapar dan memang berencana makan malam di sana.

Jam 7.15, d’cinnamons yang ditunggu-tunggu pun belum datang. Made pun memberi tahu bahwa dia diberi tahu oleh si-penjaga-sewa-dvd  bahwa d’cinnamons baru datang jam 8 malam.

Kami pun menunggu d’cinnamons datang sambil menunggu makanan datang. Lebih tepatnya sih kami menunggu makanan datang sambil mengunggu d’cinnamons datang, soalnya lama banget makanannya nyampe ke meja kami.

Dan akhirnya jam 8 malam sebuah mobil minibus parkir di pinggir jalan, lalu keluarlah 3 orang yang kami tunggu-tunggu. Praktis keadaan di sana tambah ramai dan beberapa pengunjung mengeluarkan kameranya. Ternyata pada malam itu juga terdapat kamerawan dari  MTV Indonesia [MTV atau global tv ya?]. Tiga orang itu disambut oleh Hans, manager Zoe. Setelah bercakap-cakap sebentar, mereka masuk ke comics corner.

Ternyata kami melihat ada seseorang yang dikenal di sebelah kanan jauh meja kami. Ternyata ada Nanda di meja yang lain. Waduh… Ga bilang2 tu anak mau dateng ke acara ini.

Dan akhirnya, tidak lama setelah mereka muter2 Zoe, mereka mulai perform.  Lagu pertama mereka adalah Loving You [kalo ga salah]. Spontan para pengunjung sorak sorai bergembira karena yang ditunggu-tunggu mulai perform. Mereka bermain accoustically, tanpa amplifier atau mikrofon. Dengan 2 gitar dan 1 bass akustik, mereka pun menyanyikan lagu tersebut. Suara vokalis trio itu pun terdengar dengan jelas dan baik. Dan ternyata memang suaranya bagus dan khas, sama seperti di mp3 yang ada di komputer! hehehe…

Nih, ada oleh-oleh dari perfomance mereka di Zoe

Lagu kedua mereka adalah apagitu judulnya, trus yang ketiga juga saya tidak tau judulnya. Yang pasti di lagu keempat, lagu terakhir mereka, mereka mainin lagu Selamanya Cinta. Wuih… Berkualitas banget deh d’cinnamons!

Berdiri Teman

Akhirnya gw punya mp3-nya lagu yang gw cari2 selama ini. Sering banget diputer di radio, sekarang sih dah ga terlalu sering. Bodohnya, gw ga tau nama band dan juga judul lagunya. Hahaha…

Now clearly I know this title song and the band: Closehead – Berdiri Teman. Gw suka musiknya, bersemangat, lalu juga liriknya ga soal cinta2an, tapi tentang men-“cheer up” teman. Bisa dicari di multiply atau bandar2 mp3 indonesia terdekat. Jangan beli yg bajakan! Just download it for sure. hehehe…

Ni ada oleh2 lirik lagunya

kering kerontang jalan yang terbentang
teka-teki hidup apalagi ini
hati pun melemah saat kan kembali pulang

**
tak usah berharap lebih tuk berlari
mungkin hari ini tak pernah kembali
berjalanlah perlahan menyelesaikan hari

***
jangan kau jadikan satu kenangan yg memilukan
berdiri teman
jalan begitu banyak terbentang
jangan kau lewatkan tanpa harapan
berdiri teman,,
dan harapan,, berdiri teman

back to **

jangan jadikan,,kenangan
teka teki hidup yang nyata
jangan jadikan kenangan
teruslah berjalan perlahan

back to ***